Workshop: Distributie- en communicatiekanalen in kortsluitingen in stadslandbouw (27/01/22)

Wilt u van de winter profiteren om zijn distributiekanalen en de communicatie van zijn stadslandbouwactiviteit te heroverwegen of te ontwikkelen?

Kom en geniet van een gratis workshop georganiseerd door FedeAU, Village Partenaire en Graines de Paysans

Bent u een producent uit Brussel of de periferie en wilt u uw verkoopkanalen vergroten? Manden, online verkoop, verkoop aan restaurants, supermarkten, op de boerderij, wat zijn de mogelijkheden en wat is het meest interessant voor uw structuur?
Wilt u ook uw digitale communicatie verbeteren? Geen tijd meer verspillen op sociale netwerken?
De FedeAU, Village Partenaire en Le Début des Haricots (Graines de Paysans) nodigen u graag uit voor deze gratis winterworkshop!

De workshop zal de vorm aannemen van presentaties, discussies en getuigenissen.

INSCHRIJVING: https://forms.gle/SfyA8jCn1q3oaeHy9 tot 1/25 – maximaal 10 personen

Plus d’infos: https://www.facebook.com/events/1051596128971363/?ref=newsfeed

Dit evenement maakt deel uit van een reeks workshops die deze winter gepland staan:

– 22-09: Workshop over teeltplanning en uitwisseling van goede praktijken ( https://www.facebook.com/events/707603006853007/?ref=newsfeed )

– 17/3/22: Workshop over ondernemingsvormen in stadslandbouw ( https://www.facebook.com/events/905356686785897/?ref=newsfeed )

– 30/3/22: Workshop over de wijziging van het productdossier voor biologische producten ( https://www.facebook.com/events/977727559840150/?ref=newsfeed )

Ontdek ons andere nieuws

Financiële deelname aan trainingen en bezoeken

Financiële deelname aan trainingen en bezoeken

De missie van FedeAU is het ondersteunen van professionals op het gebied van stadslandbouw op alle niveaus van hun praktijk. Dankzij financiering van het Brussels Gewest en de QiGreen Foundation organiseert FedeAU praktische workshops en promoot ze de expertise van...

Flashcontroles in de landbouwsector in oktober 2023

Flashcontroles in de landbouwsector in oktober 2023

Volgend jaar oktober zullen de sociale inspectiediensten steekproefsgewijze controles uitvoeren in de landbouw (CP 144) en tuinbouwbedrijven (CP 145).Controles ter plaatse zijn vooral informatief en preventief van aard. Ze worden vooraf gepubliceerd op de website van...

Feedback op de workshop: Levende Grond Moestuinieren

Feedback op de workshop: Levende Grond Moestuinieren

Droogtes, hevige buien: het klimaat slaat op hol! Hoe zit het met grond geteeld met MSV? Wat zijn de voordelen, de hefbomen, de uitdagingen en de behoeften? Op donderdag 13 juli organiseerden FedeAU en het GASAP netwerk een Living Soil Market Garden workshop op het...

Neem contact op!

coordination@fedeau.be

@fedeau

@fedeau

FedeAU wordt ondersteund door: