Hierba Buena Kruidenthee

Geneeskrachtige, aromatische en wilde planten weer in de mode brengen

Soort productie?

Gefascineerd door planten en door de biologische en lokale cultuur, richtte Emilia Hierba Buena Kruidenthee op. Emilia cultiveert dagelijks een vijftigtal geneeskrachtige en aromatische, eetbare en kleurgevende planten op een veld dat wordt gedeeld met Smala Farming, in Anderlecht en bij Ferme de la Papelotte, in Waterloo.

De teelt gebeurt met het grootste respect voor het milieu, de gehele oogst wordt met de hand geplukt en op natuurlijke wijze gedroogd.

Het biedt een assortiment van 15 kruidentheeën, maar ook verschillende producten voor huishoudelijk, culinair en cosmetisch gebruik: eetbare bloemen, groentetincturen, fumigatiestick, infusie, oogkompressen …

Waar vind je haar producten?

Kruidenthee en andere producten zijn verkrijgbaar in de e-shop van de website. Ze zijn ook in kortsluiting verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten in Brussel: Made in Anderlecht, Wandercoop, Smala Farming markt… zie lijst op de website

Andere activiteiten:

Hierba Buena biedt ook verschillende workshops aan: herboristen voor winterremedies; wild plukken; plantaardige kleurstoffen; productie van geneeskrachtige kruidenthee.

Blijf op de hoogte van aankomende evenementen op de Facebook-pagina.

Meer informatie :

https://hierbabuenatisanes.be/

 FacebookInstagram

Rue de Neerpede, 1070 Anderlecht

Ontdek leden bij jou in de buurt

Neem contact op!

coordination@fedeau.be

@fedeau

@fedeau

FedeAU wordt ondersteund door: