Ferme Nos Pilifs

Aangepast werkbedrijf met 145 werknemers met een handicap

Soort activiteiten?

De boerderij van Nos Pilifs bevindt zich op 5 ha grond waar het veel activiteiten heeft ontwikkeld met betrekking tot landbouw in de stad: amusementsboerderij, eco-tuinieren, kwekerij, tuinbedrijf, permacultuurworkshops en het maken van compost en bovengrond, mulch, verwarmingsplaten…

Het park is 7 dagen per week vrij toegankelijk. Het omvat weiden voor boerderijdieren, moestuinen, gebieden met biodiversiteit, thematische paden, inspiratietuinen, vijvers en lagunes… In het park is ook de tuin van de vzw ‘Jardins de Pomone’ te vinden.

De boerderij bevat ook een kruidenierswinkel en een biologische werkplaats, een taverne, een bakkerij, een koekjesfabriek en een timmerwerkplaats. Het biedt ook teambuildings aan.

Waar vind je haar producten?

Onze moestuinen hebben vooral een educatieve functie. Onze groenten, fruit en aromaten worden verkocht via onze supermarkt of gekookt in ons restaurant. De kwekerij produceert voornamelijk eetbare planten (aromatisch, fruitbomen, groenten) die in ons tuincentrum worden verkocht. Compost, aarde, mulch worden in bulk of in de detailhandel verkocht in B2B of aan particulieren.

De schrijnwerkerij produceert voornamelijk meubelen uit gerecupereerd hout (verkoop in B2B, via onze teams van hoveniers of ons tuincentrum). De koekjes worden verkocht in onze supermarkt of in B2B. Het brood wordt verkocht in onze kruidenierswinkel.

Meer informatie :

www.fermenospilifs.be

Trassersweg 347, 1120 Brussel

Ontdek leden bij jou in de buurt

Neem contact op!

coordination@fedeau.be

@fedeau

@fedeau

met de steun van de Regio
Brussel-Hoofdstad