COINS CHAMPS-uitnodiging: Compostering en terugwinning van organisch afval

WORKSHOP / BEZOEK AAN CHAMP DU CHAUDRON
15 SEPTEMBER 2021, 14.00 uur

Het ontdekken van verschillende methoden voor compostering en terugwinning van organisch afval (mest, gewasafval, groenafval, droogtoilet, enz.) binnen een professioneel landbouwproject.

Weinig Brusselse producenten kiezen er vandaag voor om hun eigen compost produceren op hun productielocatie. De redenen die vaak worden genoemd zijn het gebrek aan tijd en expertise. Het is echter een manier om dit afval terug te winnen en de kosten die gepaard gaan met de aankoop van inputs te verminderen.

Bertrand, sensibiliseringsfunctionaris bij de Champ du Chaudron en compostexpert (tien jaar bij WORMS), biedt je een veld workshop om zijn kennis met u te delen over verschillende praktijken van compostering en terugwinning van organisch afval binnen een professioneel landbouwproject.

WANNEER ?

15 september van 14.00 tot 16.00 uur gevolgd door een vriendelijk drankje aangeboden ter plaatse om af te spreken, de discussie voort te zetten en te chatten

VOOR WIE ?

Producenten uit Brussel en de rand

OF ?

Op het Ketelveld: Rue du Chaudron 62, 1070 Anderlecht

PRIJS ?

Vrij

Georganiseerd door de Espace test-Graines de paysans (Begin van bonen), de FédéAU (Brusselse Federatie van Stedelijke Landbouwprofessionals) en de Champ du Chaudron

Ontdek ons andere nieuws

Neem contact op!

coordination@fedeau.be

@fedeau

@fedeau

FedeAU wordt ondersteund door: