Peas & Love

Stadsboerderijen in België en Frankrijk

Soort productie?

Peas&Love produceert in zijn 2 stadsboerderijen een verantwoorde bron van fruit, groenten, aromatische planten en eetbare bloemen in het hart van de stad.

Dankzij een sterk concept, aangepast aan het stadsleven en zijn beperkingen, ontwikkelt Peas&Love sinds 2016 een unieke verticale teelttechnologie die het mogelijk maakt om een veelvoud aan plantensoorten te planten, allemaal in een beperkte ruimte om stadsbewoners opnieuw te verbinden met de Natuur.

Waar vind je haar producten?

Door je te abonneren op een van onze stadsboerderijen via peasandlove.com , onze abonnees oogsten in de loop van de seizoenen direct op hun eigen perceel en in alle gemeenschappelijke moestuinen. De gewassen worden verzorgd door onze tuinbouwers.

Onze twee stadsboerderijen zijn gelegen in Sint-Lambrechts-Woluwe en Ukkel.

Andere activiteiten:

De Peas&Love stadsboerderijen zijn bedoeld als een leefruimte, een meeslepende ervaring van bewustzijn. Elke maand geven onze Community Farmers workshops over planten (ontdekking van tuinieren, kennismaking met kruidengeneeskunde, culinaire workshops, DIY workshops, enz.) voor onze abonnees die opnieuw contact willen maken met de natuur en een gezond dieet.

Meer informatie :

www.peasandlove.com

Peas&Love Kameleon : Av. Ariane 15, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Peas&Love David Lloyd : Avenue Van Bever 29, B-1180 Uccle

Ontdek leden bij jou in de buurt

Neem contact op!

coordination@fedeau.be

@fedeau

@fedeau

met de steun van de Regio
Brussel-Hoofdstad